“Industry 4.0 Driver license” mokymai (Course 2), 2019.03.21-22

VŠĮ „InTechCentras“ yra oficialus Vokietijos inovacijų centro „Industry 4.0“ (Germany Innovation Centre for Industry 4.0 ) mokymų atstovas Lietuvoje. Tai trijų lygių mokymai, kurių pabaigoje yra laikomas galutinis žinių įvertinimo egzaminas ir išduodamas “Industry 4.0 driver license” pažymėjimas.

KUO TAI JUMS NAUDINGA:

  • Kurso metu sistemingai suprasite skaitmeninimo procesus;
  • Susipažinsite su konkrečiomis prieigomis, skirtomis jūsų verslui;
  • Sužinosite apie jau įgyvendintus pramonės 4.0 projektus;
  • Dalyvausite intensyviuose mainuose su kitais kurso dalyviais ir lektoriumi;
  • Sudalyvausite interaktyviose dirbtuvėse;

II – KURSAS – spalio 11-12 – Skaitmeninės industrijos sąvoka pažengusiems

KAINA:  950 Eur + PVM (LINPRA nariams 850 Eur + PVM)

MOKYMŲ TURINYS – Kokybės vadyba 4.0 ; Priežiūra 4.0; Popardaviminės paslaugos 4.0; Verslo analitika ir duomenų gavyba; Ekosistemos 4.0; Horizantalioji ir vertikalioji integracija II; Robotika 4.0; Autonominės sistemos; Įdarbinimas ir darbo vieta 4.0.

MOKYMAI SKIRTI: Kursas tinkamas visų padalinių įvairių pakopų darbuotojams, kurie siekia suvokti pramonės skaitmeninimo keliamus iššūkius ir jų sprendimo būdus: vadovams, gamybos vadovams, gamybos darbininkams, pamainų vadovams, logistikos vadovams, logistikos darbuotojams, personalo skyriui, rinkodaros ir platinimo, priežiūros ir kokybės vadovybei.

Mokymus veda PHILIPP RAMIN (Vokietija): Philipp V. Ramin studijavo verslo vadybą Regensburgo universitete Vašingtone. Studijų metu įgijo bakalauro ir magistro laipsnius technologijų ir inovacijų vadybos bei vadybos ir lyderystės srityse. Vertingos patirties Philippas sukaupė dirbdamas įmonėse Mercedes-Benz ir BMW, kur įgyvendino procesų tobulinimo projektus. Vėliau, dirbdamas konsultacinėje įmonėje “Inovacijų ir vadybos institutas”, jis rengė įvairius automobilių pramonės projektus. 2008 m. įkūręs savo konsultavimo įmonę, lektorius įgijo ekspertinių žinių ir apie skaitmeninius verslo modelius. Tarptautinėje asociacijoje, įmonėje “Munchner Kreis”, kuri tyrinėja verslo skaitmeninimo keliamas galimybes ir iššūkius, Philippas užima vykdančiojo direktoriaus pareigas. 2014 m. Philippas įkūrė naują įmonę – “Vokietijos inovacijų centrą pramonei 4.0” (German Innovation Centre for Industry 4.0).

Daugiau informacijos: petras.jasiunas@intechcentras.lt, 8 694 50991

Registracija

3 + 5 = ?